Spring naar inhoud

Zandtekeningen rond als ontspanning en voor creatievelinge

Geschreven door: Tanja Damhof-Wohlsperger
Datum: 30 maart 2021

Klantenbeoordelingen

Deze kleine ronde lijst gevuld met twee verschillende soorten zand is al langer in het assortiment van mijn webshop en is best populair. Met tot nu toe 7 x  5 sterren ook gewaardeerd. Heerlijk vind ik het om de  product beoordelingen te lezen. Ik leer hier ook nog zo veel van. Deze hier bijvoorbeeld was de laatste:

“Super mooi! Maar ook fijn is het geluid van het zand. Ik was net overprikkeld maar in 5 min voel ik me er al zoveel meer recharged voor. Money well spend!”

Van het geluid was ik mij bijvoorbeeld nog helemaal niet bewust geweest. Zo fijn om te horen dat zo iets kan helpen.

En nu heb ik zelfs een klant die er prachtige tekeningen mee kan maken!

Zelf hebben wij hem altijd random gedraaid en ons over de toevallig ontstaande kunstwerken, landschappen en vormen verbaast. Kijk, zo:

Maar toen kreeg ik een foto van de moeder van Lois opgestuurd

En dit zag er zo mooi uit en kon geen toevallig ontstaan patroon zijn. Omdat ik zelf zo nieuwsgierig was heb ik gevraagd of ze een filmpje zouden willen maken van hoe ze dit maakt en dat wilden ze wel 🙂
Het is een heerlijk ontspannen filmpje en het kribbelt in mijn vingers om het zelf ook een keer uit te proberen:

De kunst schijnt te zijn dat je eerst zorgt dat al het witte zand bovenaan ligt.

Bedankt Lois, dat je dit met ons wilde delen. Ik stuur je als dank een groene zandtekening op, zo dat je nog veel meer mooie tekeningen kunt maken.

Producten in deze blog