Spring naar inhoud

Cadeautjesmand

Geschreven door: Marieke la Verge
Datum: 28 december 2014

cadeautjes mand Collage

En daar sta je dan, alweer. Met een schitterende kinderfeestjesuitnodiging voor je blije zoon en nog maar 2 drukgevulde werkdagen tot de daadwerkelijke feestdatum. Even krabben achter je oren en snel over gaan tot handelen.

crayon-rocks-8-stuks

De zoveelste ‘vergeten verjaardag’, dag de van de leidster, last-minute traktatie of juffendag. Maar ook een spontane kraamvisite, een ziek vriendje van je kind of andere actie die om een presentje vraagt maar je even ontschoten was of gewoon te laat was aangekomen. Omdat je hoofd drukker was met blijkbaar andere prioriteiten als werk, was en het avondeten. Het was niet de eerste keer en het zal ook vast niet de laatste keer zijn.

rits-tasje-zip-it-zakje
Maar sinds een paar maanden heerst er bij mij geen lichtelijke paniek meer. In ieder geval niet in deze situaties. Voortaan zijn wij overal op voorbereid met onze kadootjesmand. Vol met leuke, handige, nuttige, grappige en vooral snelle kadootjes. Grotendeels geschikt voor zowel jongens als meisjes en zelfs voor leerkrachten en leidsters. Dingen die bijna iedereen kan gebruiken maar veelal nog niet heeft. Origineel dus maar ook mooi om naar te kijken.

flessen-tornado-flessentornado

Natuurlijk leuk om mee te spelen en stiekem 9 van de 10 keer ook leerzaam dan wel nuttig. Ik blijf tenslotte wel kinderoefentherapeut hè? Dus wanneer het weer nodig is duik ik met liefde op zijn kop in onze handige mand en vind precies wat ik nodig heb. Nu alleen nog maar zorgen dat er ook altijd inpakpapier, plakband en lint op voorraad is.
Inspiratie nodig? Kijk hieronder wat er dan zo al in onze kadootjesmand zit!

goki-doekjes-6-stuks

 

Houten tol
Spring elastiek
Springtouw
Kooshbal
Flexibele gum twist-it
Noppen Geobord
Waskrijt twisters
Zilver- en goudkleurige potlood
Crayon rocks
Flessentornado
Flessenkwalletje
Oball
Kikkervangspel
Footbag
Klit dart spel
Doekjes (om bijv. mee te jongleren)
Toverstaf
– En natuurlijk mijn favoriet de Zip it etui