Rubbabu: Duurzaam, fair en sociaal: gewoon heerlijk zacht dus ;)

Zeker nog een merk die het waard is om uitgelicht te worden: rubbabu!

Wie een keer een speelgoed van rubbabu in handen heeft gehad is verkocht voor altijd. Zachte oppervlakte dan de velours achtige laag. En dan ook nog zacht knijp- en drukblaar.

Op sensomotorisch gebied een must have speelgoed. Maar daarnaast dus ook een duurzame merk!

Leer wat Rubbabu te vertellen heeft:

Groene productie

“Omdat natuurlijk rubber 100% biologisch afbreekbaar is en ons handmatige proces zeer weinig stroom verbruikt en al het afval dat gerecycled wordt, zijn we uiterst milieuvriendelijk.”

Wil je meer te weten komen over de proces van de productie, op hun website staat het mooi beschreven. Beste interessant!

 

 

 

 

 

 

 

Duurzame middelen van bestaan creëren

“Ons speelgoed wordt met de hand gemaakt in onze fabriek in India. Meer dan honderd jonge mannen en vrouwen ontwerpen, produceren en verpakken Rubbabu-speelgoed in onze milieuvriendelijke fabriek.”

 

 

 

 

 

 

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

“We zorgen voor elkaar bij Rubbabu. De fabriek is ICTI-gecertificeerd als een ethische fabrikant en de oprichter en CEO Rahul ondersteunt zijn personeel op elke mogelijke manier.”

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan nog een leuk weetje van rubbabu:

“Elke keer dat je een stuk speelgoed koopt, doneren we een stuk speelgoed aan een kind met een beperking in Ameika. Ons zintuiglijke speelgoed is zeer nuttig gebleken voor kinderen met veel soorten speciale behoeften vanwege het veilige, zachte materiaal. We hebben prijzen gewonnen, waaronder de Oopenheim Toy Portfolio SNAP Award (Special Needs Adaptable Product).
Vertel het door met #LetsGiveRubbabu! Koop vandaag een speeltje en we doneren een speeltje voor je!

Kijk hier na mijn aanbod aan Rubbabu speelgoed

Tanja Damhof-Wohlsperger

About Tanja Damhof-Wohlsperger

Geboren 1975 in Zuid-Duitsland. Voor de liefde naar Nederland gekomen. Samen ouders van Jessica (2002), Tom (2007), Rick (2007) en Kimberly (2007). Tweetalig opvoeden. Webshop eigenaar (Toys42hands is mijn vijfde kindje). Houdt van zon, zomer en tuinieren (lekker zwarte aarde onder de vingernagels). Pdd-nos is kind aan huis. Knutselen in alle vormen en kleuren (geniet ervan hoe de kinderen het oppakken en hun eigen draai eraan geven). Theedrinker. Probeert weer te lezen (sinds de geboorte van de drieling niet meer aan toe gekomen) en duikt dan helemaal in de verhalen in (aanrader: Buntschatten und Fledermäuse von Axel Brauns). Dyslexie in de familie. Geniet van de wekelijkse bodybalans les bij Jeffrey. Staat graag in de keuken om te bakken en te koken en geniet er dan van om samen te eten. Vindt uit eten gaan heerlijk, gebeurt niet vaak genoeg. Doe maar normaal mentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *