Spring naar inhoud

Vakantiepret: op de achterbank, zip tasjes

Geschreven door: Petra Middag-Broks
Datum: 9 juli 2015

Onze prinsesjes houden van tasjes. Grote tassen, kleine tassen het maakt niet uit als ze er maar iets in kunnen doen. Dus ook op vakantie moeten er tasjes mee voor hun schatten. Liefst natuurlijk meteen al achter in de auto. Want als je weet dat het meegaat, wil je er het liefst meteen mee spelen. Vorig jaar zomer hebben we voor het eerst een prinsessenroze zip-it tasje mee gehad.

ritstasje

Prima formaatje, ongeveer de grootte van een etui, maar ook nog op zichzelf al leuk speelgoed. Onze dochter van toen bijna 4 heeft zich prima vermaakt achterin de auto met het los en vast ritsen van de rits. We hadden het tasje vol gestopt met kleine spulletjes: toverstafje, sleutelhangers met foto’s van familie; sleutelhanger met lava-zandloper; een mini zaklamp voor in lange tunnels; pocketpuzzels en sleutelhangerknuffeltje.

ritstasje achterbank

We hadden gekozen voor spulletjes met sleutelhanger, zodat ze die ook aan een lus kon hangen die we in de auto hadden gemaakt naast haar (scheelt je een paar keer bukken als ouders). Was het zip-it tasje leeg dan ritste ze hem los en als ze het tasje weer dichtgeritst had gingen alle spulletjes weer van de “waslijn” in het tasje.

rits-tasje-zip-it-zakje

Ze heeft er zoveel plezier van gehad dat ze voor deze zomer haar zusje zo’n zelfde tasje cadeau heeft gedaan voor haar verjaardag. Wel een blauwe natuurlijk…. Verschil moet er zijn….

rits-tasje-zip-it-zakjezo een grappig rits tasje direct in de webshop bestellen