Spring naar inhoud

REVIEW MONKEY FIDGET

Geschreven door: Leonie
Datum: 16 mei 2018

Monkey fidget, nooit van gehoord?! Terwijl ik toch aardig op de hoogte ben van alle friemelspullen die er bestaan. Ik friemel namelijk aardig wat af de hele dag,
en het is leuk en fijn om nieuwe dingen toe te voegen.

Geluidloos

Dus twee weken lang gebruikte ik de Monkey fidgets.
Het zijn een soort zakjes van plastic gaas materiaal met een knikker er in.
Dat klinkt niet zo tof, maar ze zijn echt super cool, ze passen namelijk in je hand en in je broekzak, en ze wegen bijna niets.
Je kunt er mee friemelen zonder dat het geluid maakt! In het filmpje zie je dat ik een handoefening doe. Het geluid is opgenomen maar er is bijna niks te horen!

Sterke prikkel

Je kunt één Monkey fidget tegelijk gebruiken, met 1 hand of met twee. Maar voor mij was de uitdaging om twee Monkey fidgets tegelijk te gebruiken, in elke hand 1.
Omdat ik door dyspraxie mijn handen niet goed voel is dat een belangrijke reden van het vele friemelen. De Monkey fidget geeft door de materialen een sterke prikkel, waardoor het effect van een synchrone 2-hand oefening heel lang blijft hangen.

Blijvertje

Ik heb de Monkey fidgets elke dag gebruikt de afgelopen weken.
Veel friemelspullen verliezen hun effect na een intensieve liefde. Maar ik kan ze zelfs meenemen aan een sleutelclip, gewoon door een gaatje en gáán. Als je dan in een rij moet wachten of even spanning wilt ontladen kun je ongehoord en ongezien friemelen.
Ik vind deze fidgets super cool mega goed.

Voldoend stimulerend

Ze zijn ook sterk en mooi. Het enige dat mij zorgen gaf was of ik niet de neiging zou hebben ermee te tikken of op te bijten, vanwege de knikker leek me dat niet handig. Maar deze Monkey fidgets geven zoveel input in de handen dat ze voldoende stimuleren. Dus geen extra getik en gebijt meer!

Per stuk direct bestellen in de webshop