Spring naar inhoud

Rubbabu: Duurzaam, fair en sociaal: gewoon heerlijk zacht dus ;)

Geschreven door: Tanja Damhof-Wohlsperger
Datum: 8 maart 2018

Zeker nog een merk die het waard is om uitgelicht te worden: rubbabu!

Wie een keer een speelgoed van rubbabu in handen heeft gehad is verkocht voor altijd. Zachte oppervlakte dan de velours achtige laag. En dan ook nog zacht knijp- en drukblaar.

Op sensomotorisch gebied een must have speelgoed. Maar daarnaast dus ook een duurzame merk!

Leer wat Rubbabu te vertellen heeft:

Groene productie

“Omdat natuurlijk rubber 100% biologisch afbreekbaar is en ons handmatige proces zeer weinig stroom verbruikt en al het afval dat gerecycled wordt, zijn we uiterst milieuvriendelijk.”

Wil je meer te weten komen over de proces van de productie, op hun website staat het mooi beschreven. Beste interessant!

 

 

 

 

 

 

 

Duurzame middelen van bestaan creëren

“Ons speelgoed wordt met de hand gemaakt in onze fabriek in India. Meer dan honderd jonge mannen en vrouwen ontwerpen, produceren en verpakken Rubbabu-speelgoed in onze milieuvriendelijke fabriek.”

 

 

 

 

 

 

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

“We zorgen voor elkaar bij Rubbabu. De fabriek is ICTI-gecertificeerd als een ethische fabrikant en de oprichter en CEO Rahul ondersteunt zijn personeel op elke mogelijke manier.”

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan nog een leuk weetje van rubbabu:

“Elke keer dat je een stuk speelgoed koopt, doneren we een stuk speelgoed aan een kind met een beperking in Ameika. Ons zintuiglijke speelgoed is zeer nuttig gebleken voor kinderen met veel soorten speciale behoeften vanwege het veilige, zachte materiaal. We hebben prijzen gewonnen, waaronder de Oopenheim Toy Portfolio SNAP Award (Special Needs Adaptable Product).
Vertel het door met #LetsGiveRubbabu! Koop vandaag een speeltje en we doneren een speeltje voor je!

Kijk hier na mijn aanbod aan Rubbabu speelgoed