Spring naar inhoud

Over dit blog

Geschreven door: TanjaD
Datum: 27 november 2014

Dit is een multi-autor blog. Met veel stemmen die allemaal één doel hebben: kinderen positief en eerlijk te laten groeien.

Door de jaren heb ik veel therapeuten leren kennen. Tijdens de behandelingen van onze dochter, maar ook via de webshop als vaste klanten. Herkenning vormde altijd een rode draad bij deze ontmoetingen. Herkenning in het waarom kinderen spelen. Herkenning en ook inspiratie en fascinatie over de soms net andere invalshoek: door speelgoed op een andere manier te gebruiken was het geschikt voor een ander kind met een ander doel. Zo hingen wij aan elkaars lippen en vaak bracht ik het besprokene direct thuis in de praktijk. Maar ook andersom gebruikten therapeuten de in onze gesprekken opgedane inspiratie bij kinderen in hun praktijk.

Wat ik erg jammer vond, was dat deze energie en ideeën altijd beperkt bleven tot een kleine kring en dus niet meer mensen konden inspireren. Vandaar dat ik dit blog ben gestart: hier kun je samen met anderen speelgoed ontdekken en leren van hun ervaringen. Die kun je vervolgens vertalen naar jullie situatie en zo stimuleer je je kind met de inspiratie die je hier opgedaan hebt.

Met mijn webshop wil ik stimulerend speelgoed binnen handbereik van kind-begeleiders brengen: zowel therapeuten als ouders/verzorgers. Op dit blog wil ik de verschillende mogelijkheden van het speelgoed toegankelijk en zichtbaar maken. In de blogposts kan het kind spelen met het materiaal: iets wat mij in de tekstomschrijvingen in de webshop en mijn Facebook-posts niet lukt.
Bijdragen aan dit blog?
Voor dit blog ben ik altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die hun visie op spelen en speelgoed willen delen. Therapeuten maar ook ouders en verzorgers. Schroom dus niet en neem contact met mij op als je een bijdrage wilt leveren!