Spring naar inhoud

Stick & build voor jong en oud

Geschreven door: Petra Middag-Broks
Datum: 10 september 2015

Voor menig ouder begint de vakantie met plannen, passen en meten. Want hoe krijg je zoveel mogelijk mee. Tenslotte is het toch: zijn de kinderen bezig dan hebben ouders hun welverdiende rust. Zeker als je kinderen hebt met uiteenlopende leeftijden kan het een opgave zijn om voor elk kind genoeg mee te nemen om ze ook met slecht weer bezig te houden.
Toys42hands heeft zeer veel artikelen in het assortiment die weinig ruimte in beslag nemen en garant staan voor uren lang speelplezier. Sowieso is elk kind enthousiast als er nieuw speelgoed of knutselmateriaal tevoorschijn komt.
Een echte aanrader voor elke leeftijd vanaf ongeveer 3 jaar is Stick & build.

Het begon bij ons als een origineel cadeau van de kleinkinderen voor hun opa.

Toys42hands blog  magisticks

Opa houdt van techniek en knutselen en genoot volop tijdens het experimenteren met dit, ook voor hem, nieuwe materiaal. De mooiste creaties kwamen uit zijn handen.

Toys42hands blog magistick constructies

Ook onze jongste van bijna drie redde zich, na even de kunst afkijken, prima met het vastmaken van de staafjes aan een rondje waardoor er al gauw een soort 2d bloem of zon ontstond. Samen met onze andere dochter bouwden ze samen een lange sliert van de ene kant van de kamer naar de andere. Daarna allebei proberen een lange stok te maken tot aan het plafond. Wat een enthousiasme en lol bij die twee!

Magisticks motoriek

Voor de meivakantie hebben we de magisticks bij ons thuis te “logeren” gehad. Ook nu weer was het een succes. De meiden zijn er heel lang zoet mee en het viel ook erg in de smaak bij vriendjes en vriendinnetjes.

magistick Collage

Het materiaal kan tegen een stootje en ook schoonmaken is een makkie. Dus ideaal speelgoed voor jarenlang speelplezier bij opa en oma, ideaal voor op de camping en licht en compact (in een plastic zak) mee te nemen in de koffer of weekendtas.
ludus-stick-build-180-stuksbestel “stick & build” direct in de webshop

de kleuren zijn intussen verandert, het set bestaat uit blauw, oranje en zilver