Spring naar inhoud

Soms blijft je iets bij: Genieten van spelende kinderen

Geschreven door: Tanja Damhof-Wohlsperger
Datum: 24 februari 2018

Soms blijft je iets bij.

 

Iets dat je verteld wordt.

En dat is het verhaal voor deze blogpost:

Ik heb sinds jaren een vaste klant. Toen wij elkaar voor het eerst tegen kwamen waren onze kinderen en ook mijn webshop, nog heel jong. Ze woont niet echt in de buurt, maar wel voldoende dichtbij om bestellingen op te komen halen. Zij kocht regelmatig speelmateriaal, en ik kwam haar geregeld bij de BOSK tegen. Altijd gezellig.

Mijn webshop begon bekender te worden, onze dochter begon te lopen, haar zoon kreeg een rolstoel.

Door de jaren heen bleef ze speelmateriaal bestellen, snoezelmateriaal voor haar spastische zoon, maar ook ander leuk speelmateriaal dat motorisch steeds uitdagender werd. Ik ken haar zoon niet heel goed, maar op een gegeven moment kon ik mij niet meer voorstellen dat hij met dit speelgoed overweg kon. Wij kwamen erover in gesprek. Ze vertelde dat ze ervoor zorgt dat er interessant en niet-alledaags speelgoed in huis is voor als er kinderen van vrienden mee op bezoek komen. Die verheugen zich op nieuwe uitdagingen en haar zoon geniet dan van het plezier om zich heen.

Ook haar andere dochter geniet met haar schoolvriendinnetjes elke dag van het extra leuke speelgoed!