Spring naar inhoud

Eerste vormenstoof van plantoy

Geschreven door: Judith Nederpel
Datum: 7 mei 2015

Vormenstoven…. Als moeder van vier kindjes heb ik inmiddels heel wat varianten voorbij zien komen. Helaas hebben ze allemaal een ding gemeen…. Hoe leuk ze ook zijn qua vorm en kleur…. na een paar keer spelen, lijkt er altijd een blokje spoorloos verdwenen. Vaak kom je die weken later weer op een onverwachte plek tegen…, onder de bank of in de bak met duplo bijvoorbeeld.
sleutelstoof Collage
Nu bij ons vierde kindje lijk ik eindelijk de ideale variant gevonden te hebben. Een eenvoudige vormenstoof met drie blokjes die vast zitten aan een touwtje.
vormenstoof
Geen verdwaalde blokjes dus meer. En dit is zeker niet het enige leuke van deze vormenstoof. Onze jongste dochter van 10 maanden vindt de stoof heerlijk om op te knabbelen en zowel haar tanden als de stoof lijken hier geen last van te hebben.
stoof1Collage
Verder is de vorm erg praktisch. Hij is licht gewelfd, waardoor hij gemakkelijk is op te rapen en Hanne de stoof zelfs met een hand vast kan houden. Ze is nu nog niet echt geïnteresseerd in de vormpjes, maar toch geniet ze al volop van dit speelgoed.stoof2 Collage
Over deze vormenstoof kan dus zeker gezegd worden… less is more!

plantoy-eerste-vormen-stoofDeze stoof van plan toys is gemaakt van gerecycled  afvalhout van rubber hout bomen en direct te bestellen in de webshop.