Vakantiepret handbagage: vingervoetbal

Papa is een fanatiek voetballer dus papa kreeg van de meiden voor de grap twee vingervoetbalsetjes cadeau. Nou zijn onze meiden echte prinsesjes, maar zoals dat bij voetbal hoort werden de meiden al voetballend super fanatiek.

vingervoetbal

Ze waren papa’s grootste fan of tegenstander. Het ene doelpunt na de andere werd gescoord, maar ook overal overheen lopen met de schoenen was al leuk. En natuurlijk papa een schop(je) geven onder zijn ….(je). Dikke pret! Geweldig wat een klein cadeautje teweeg kan brengen.

vingervoetbal1

Daarom een echte aanrader, ook voor mee op vakantie. Wel meerdere pakketjes natuurlijk, dan heeft iedereen zijn eigen kleur want dat voorkomt ge….

Prima tijdverdrijf als je moet wachten op het vliegveld, handig klein voor in de handbagage en natuurlijk een geweldige start voor het echte kampeergevoel in de voortent.

 

vingervoetbalvingervoetbal bestellen in de webshop

Petra Middag-Broks

About Petra Middag-Broks

Mijn naam is Petra Middag-Broks. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het prachtige Drentse dorp Zuidwolde. Ik heb een eigen praktijk voor kinderergotherapie en coaching bij leerproblemen: ‘Zo kan ik leren’. Ik weet uit ervaring dat het een hele uitdaging kan zijn om goed spel- en lesmateriaal voor kinderen te vinden dat zowel aansluit bij hun mogelijkheden als hun belevingswereld. Door mijn ervaringen met het materiaal van Toys42hands via dit blog te delen hoop ik voor u de zoektocht naar het juiste materiaal iets te vergemakkelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *