Tangle

Een ander klein maar zeer veelzijdig speelgoed voor in de auto en als je moet wachten zijn tangles. Toys42hands heeft ze in allerlei kleuren en materialen.

tanglestructuurmetalic

Voor de prijs hoef je het niet te laten en er is ook een losse sleutelhanger te koop die op verschillende tangles past. Handig voor aan een rits van een rugzak of aan een lus aan de stoel vóór je in de auto.

tangleglowinthedark

Daardoor is er altijd snel iets leuks bij de hand bij lange ritten en op wachtmomenten. Mocht je een idee willen krijgen wat je met een tangle kan, bekijk dan een filmpje op de site van toys42hands, youtube of koop een voorbeelden boek.

Toys42hands blog  (15)tangle collectie bekijken en kopen in de webshop

Petra Middag-Broks

About Petra Middag-Broks

Mijn naam is Petra Middag-Broks. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het prachtige Drentse dorp Zuidwolde. Ik heb een eigen praktijk voor kinderergotherapie en coaching bij leerproblemen: ‘Zo kan ik leren’. Ik weet uit ervaring dat het een hele uitdaging kan zijn om goed spel- en lesmateriaal voor kinderen te vinden dat zowel aansluit bij hun mogelijkheden als hun belevingswereld. Door mijn ervaringen met het materiaal van Toys42hands via dit blog te delen hoop ik voor u de zoektocht naar het juiste materiaal iets te vergemakkelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *