Stempel voor beweging alleen in de pols of bij de vingers

Bij Kinderfysiotherapie Venray zien wij regelmatig kinderen die hun fijne motoriek komen oefenen; als voorbereiding op het schrijven of omdat andere vaardigheden nog niet zo goed gaan.

structuur stempel Collage

1 van de dingen die dan belangrijk zijn is te zorgen dat ze niet met hun hele hand bewegen maar ook alleen in de pols of bij de vingers. Altijd zijn wij weer op zoek naar nieuwe dingen die deze oefeningen leuk en interessant houden. De structuurstempel
heeft daar zeker aan bijgedragen. Op de foto is hij te zien op klei maar we hebben hem ook gebruikt in het zand en met verf. Erg leuk dat het resultaat mooie figuurtjes zijn! Super dat we hem mochten uitproberen, het is een leuke aanvulling bij de fijnmotorische oefeningen!

Vriendelijke groet,
Suzanne van Snippenberg
Master Kinderfysiotherapeut
Kinderfysiotherapie Venray
http://www.kinderfysiotherapievenray.nl/

patronen-structuurstempel-4-stuks

Te bestellen zijn deze stempel in de webshop

Tanja Damhof-Wohlsperger

About Tanja Damhof-Wohlsperger

Geboren 1975 in Zuid-Duitsland. Voor de liefde naar Nederland gekomen. Samen ouders van Jessica (2002), Tom (2007), Rick (2007) en Kimberly (2007). Tweetalig opvoeden. Webshop eigenaar (Toys42hands is mijn vijfde kindje). Houdt van zon, zomer en tuinieren (lekker zwarte aarde onder de vingernagels). Pdd-nos is kind aan huis. Knutselen in alle vormen en kleuren (geniet ervan hoe de kinderen het oppakken en hun eigen draai eraan geven). Theedrinker. Probeert weer te lezen (sinds de geboorte van de drieling niet meer aan toe gekomen) en duikt dan helemaal in de verhalen in (aanrader: Buntschatten und Fledermäuse von Axel Brauns). Dyslexie in de familie. Geniet van de wekelijkse bodybalans les bij Jeffrey. Staat graag in de keuken om te bakken en te koken en geniet er dan van om samen te eten. Vindt uit eten gaan heerlijk, gebeurt niet vaak genoeg. Doe maar normaal mentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *