Tweehandig spel zonder aanspring: Linkits

Deze mail ontving ik van een blije klant en met haar toestemming mag ik hem ook met jullie delen:

Hallo Tanja,

Ik wilde je even vertellen wat een geweldig succes de Linkits hier in huis zijn!
Het is echt supergoed speelgoed voor onze zoon (met plexus brachialis letsel, een Erbse parese). Het is echt speelgoed waarvoor het nodig is om allebei de handen goed in te zetten en dat zonder dat aansporing nodig is.

linkits1 Collage

 

Ook onze fysiotherapeut, Agnes Poot (ze doet je de groeten) vind het supergoed speelgoed en raadt het ook andere ouders aan.
Wat haar betreft dus zeker in het assortiment houden. 🙂

linkits2 Collage

 

De Linkits zijn niet alleen goed om mee te bouwen, doordat ze zo stevig zijn, zijn ze ook zeergeschikt voor andere spelletjes, zoals er op stappen en ze als stapstenen gebruiken.

linkits5

 

Ik heb een aantal foto’s toegevoegd. Wellicht vind je het leuk om te zien.

Met hartelijke groet

weplay-linkitslinkits zijn te bestellen in de webshop

Tanja Damhof-Wohlsperger

About Tanja Damhof-Wohlsperger

Geboren 1975 in Zuid-Duitsland. Voor de liefde naar Nederland gekomen. Samen ouders van Jessica (2002), Tom (2007), Rick (2007) en Kimberly (2007). Tweetalig opvoeden. Webshop eigenaar (Toys42hands is mijn vijfde kindje). Houdt van zon, zomer en tuinieren (lekker zwarte aarde onder de vingernagels). Pdd-nos is kind aan huis. Knutselen in alle vormen en kleuren (geniet ervan hoe de kinderen het oppakken en hun eigen draai eraan geven). Theedrinker. Probeert weer te lezen (sinds de geboorte van de drieling niet meer aan toe gekomen) en duikt dan helemaal in de verhalen in (aanrader: Buntschatten und Fledermäuse von Axel Brauns). Dyslexie in de familie. Geniet van de wekelijkse bodybalans les bij Jeffrey. Staat graag in de keuken om te bakken en te koken en geniet er dan van om samen te eten. Vindt uit eten gaan heerlijk, gebeurt niet vaak genoeg. Doe maar normaal mentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *