Hungry cutters, schattige schaarmagneet voor goed knipstrategie en papierhantering!

Hungry cutters:
kleine schaarmagneetjes
voor rechts en linkshandige scharen

Knipvaardigheid leren

Wat een leuke nieuwe aanwinst zijn deze Hungry cutters! Vandaag gelijk aan de slag met mijn 2 hulpjes. 😍

Visuele prikkel

Wat een leuke extra visuele prikkel voor een goede schaargreep, knipstrategie en papierhantering! Het figuurtje geeft aan dat het papier ver in de bek van de schaar moet; de bek van de krokodil of achteraan in de raket enz.

Sluitbeweging

Ook bevordert het een goede sluitbeweging en het opschuiven van de schaar in het papier.

En dan het allerbelangrijkste; deze kant van de schaar moet boven; anders is figuur verstopt. Handig voor rechts- en linkshandige scharen! Ik ben fan!

Wil je meer over leren knippen lezen, hier nog een interessante blog van mij. 🙂

Hungry cutters zijn als set voor rechts of linkshandig te bestellen. Maar ook los per stuk

Angela Rozema-van Koeveringe

About Angela Rozema-van Koeveringe

Ik ben Angela Rozema- van Koeveringe, een ergotherapeut gespecialiseerd in kinderen en jongvolwassenen tot ongeveer 20 jaar. In mijn eerstelijnspraktijk in Leeuwarden behandel ik uitsluitend deze doelgroep. Naast behandeling en begeleiding verzorg ik ook veel cursussen, ouderavonden en workshops voor onderwijs en ouders. Daarnaast ben ik moeder van 2 mooie meiden van 7 en 3 jaar. Zowel thuis als in mijn praktijk ben ik dus vaak met spel en spelen bezig. Ik zie spelen als de belangrijkste activiteit voor kinderen in de breedste zin van het woord; van knutselen, ontdekken, bouwen, graven, voelen enz. enz. Toys42hands is hierbij voor mij een schatkamer! Niet alleen vanwege het aanbod, maar ook vanwege de inspirerende manier van aanbieden en het geven van tips bij de materialen. Via dit blog wil ik daar graag een bijdrage aan leveren. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *