Helixtimer – lavaloper

Net als veel andere kinderen vinden ook onze kinderen het lastig om te moeten wachten.
Bijvoorbeeld als ze zelf klaar zijn met eten maar nog rustig aan tafel moeten blijven zitten tot de rest van het gezin klaar is. Zeker aan het eind van de week wanneer de kinderen moe zijn na een hele week school, peuterspeelzaal en kinderopvang, biedt onze helixtimer uitkomst.

Helixtimer 1

Het kijken naar de glijdende druppels werkt voor onze dochters rustgevend en ontspannend. Het lampje in de helixtimer gaat vanzelf uit waardoor het blijft uitnodigen om de lamp om te draaien.

Helixtimer 2

 

Vaak zitten onze dames nog ruim nadat iedereen zijn bord leeg heeft te kijken naar de lamp. Heerlijk rustig voor papa en mama die dan nog even de dag door kunnen nemen bij een kopje thee.

jtoys-helixtimer-lavalopervoor verschillende lavalopers kijk in de webshop

Petra Middag-Broks

About Petra Middag-Broks

Mijn naam is Petra Middag-Broks. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in het prachtige Drentse dorp Zuidwolde. Ik heb een eigen praktijk voor kinderergotherapie en coaching bij leerproblemen: ‘Zo kan ik leren’. Ik weet uit ervaring dat het een hele uitdaging kan zijn om goed spel- en lesmateriaal voor kinderen te vinden dat zowel aansluit bij hun mogelijkheden als hun belevingswereld. Door mijn ervaringen met het materiaal van Toys42hands via dit blog te delen hoop ik voor u de zoektocht naar het juiste materiaal iets te vergemakkelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *