Gratis voorbeeldkaarten voor pocketpuzzel en schroefset

Leeractiviteit:
Bij deze twee materialen voor de fijnmotorische ontwikkeling heb ik zelf voorbeeldkaarten gemaakt. Zo maak je van een vrije fijne motoriek-activiteit een echte leeractiviteit.

Doel 1: 
Je krijgt een extra oefendoel, namelijk het stimuleren van de ruimtelijke oriëntatie en het planmatig handelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doel 2:

Motorisch gebruik ik ze vooral voor het stimuleren van de samenwerking van beide handen, de fijn motorische coördinatie en de dynamische vingerbewegingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Echt een leuke nieuwe huiswerkopdracht!

Te leuk om niet te delen! Dus ik zou zeggen; printen de voorbeeldkaarten gratis uit en bestellen het pocketpuzzel en het schroefset maar. 🙂

Gratis download : opdrachtkaarten flexpuzzel (pocketpuzzel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis download: opdrachtkaarten schroefset

Angela Rozema-van Koeveringe

About Angela Rozema-van Koeveringe

Ik ben Angela Rozema- van Koeveringe, een ergotherapeut gespecialiseerd in kinderen en jongvolwassenen tot ongeveer 20 jaar. In mijn eerstelijnspraktijk in Leeuwarden behandel ik uitsluitend deze doelgroep. Naast behandeling en begeleiding verzorg ik ook veel cursussen, ouderavonden en workshops voor onderwijs en ouders. Daarnaast ben ik moeder van 2 mooie meiden van 7 en 3 jaar. Zowel thuis als in mijn praktijk ben ik dus vaak met spel en spelen bezig. Ik zie spelen als de belangrijkste activiteit voor kinderen in de breedste zin van het woord; van knutselen, ontdekken, bouwen, graven, voelen enz. enz. Toys42hands is hierbij voor mij een schatkamer! Niet alleen vanwege het aanbod, maar ook vanwege de inspirerende manier van aanbieden en het geven van tips bij de materialen. Via dit blog wil ik daar graag een bijdrage aan leveren. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *