Gratis e-book met fijne motoriek ideeën en pengreep oefeningen

Gratis verrassing: Deze jonge ontwerper uit Bulgaria van fijne motoriek gereedschap verrast ons met een gratis e-book.

Hierin ideeën om hun materiaal op een speelse manier te gebruiken en kinderen spelenderwijs de juiste pengreep te leren.

 

GRATIS fijne motoriek ideeën e-book

Met aanvullende informatie over de gripper in een film

Deze Schrijf-het rechts/links-trainer zorgt ervoor dat de vingers van het kind het potlood of de pen op de juiste manier vasthouden. Zo kan het zonder over zijn vingers na te hoeven denken leren tekenen en schrijven.

 

Een introductie film over de lepel vaardigheidstrainer

De vorm van deze vaardigheidstrainer is speciaal ontworpen om slechts een mogelijke vingerpositie toe te laten – de juiste. Onbewust wordt dit op deze manier verworven.
Je baby zal alleen met plezier eten als hij het zelf mag doen. Hij zal het doen wanneer hij weet hoe hij een lepel moet vasthouden en deze tijdens het eten goed moet gebruiken. Deze vaardigheidstrainer stelt je in staat om het proces gemakkelijk en leuk te maken.

Film over vaardigheidstrainer eetstokjes

De vaardigheidstrainer zorgt voor een juiste positie van je vingers wanneer je eetstokjes vasthoudt. Je leert eetstokjes te gebruiken om er zelfverzekerd te zijn, ook al is het je allereerste keer in een Aziatisch restaurant!
Deze trainer ontwikkelt ook handvaardigheid, dat is handig voor mensen met CP of herstellende van een beroerte.
De vaardigheden worden onbewust verworven, wat een diepergaande kennisbasis betekend.

 

 

 

Gripper bestellen voor links en rechtshandig en rechtshandig in groter

 

 

 Lepel vaardigheidstrainer bestellen in de webshop

 

 

  Eetstokjes trainer bestellen

 

 

  Olifant bestellen

 

 

 Struisvogel bestellen

 

 

 

Tanja Damhof-Wohlsperger

About Tanja Damhof-Wohlsperger

Geboren 1975 in Zuid-Duitsland. Voor de liefde naar Nederland gekomen. Samen ouders van Jessica (2002), Tom (2007), Rick (2007) en Kimberly (2007). Tweetalig opvoeden. Webshop eigenaar (Toys42hands is mijn vijfde kindje). Houdt van zon, zomer en tuinieren (lekker zwarte aarde onder de vingernagels). Pdd-nos is kind aan huis. Knutselen in alle vormen en kleuren (geniet ervan hoe de kinderen het oppakken en hun eigen draai eraan geven). Theedrinker. Probeert weer te lezen (sinds de geboorte van de drieling niet meer aan toe gekomen) en duikt dan helemaal in de verhalen in (aanrader: Buntschatten und Fledermäuse von Axel Brauns). Dyslexie in de familie. Geniet van de wekelijkse bodybalans les bij Jeffrey. Staat graag in de keuken om te bakken en te koken en geniet er dan van om samen te eten. Vindt uit eten gaan heerlijk, gebeurt niet vaak genoeg. Doe maar normaal mentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *