Soms blijft je iets bij: Genieten van spelende kinderen

Soms blijft je iets bij.

 

Iets dat je verteld wordt.

En dat is het verhaal voor deze blogpost:

Ik heb sinds jaren een vaste klant. Toen wij elkaar voor het eerst tegen kwamen waren onze kinderen en ook mijn webshop, nog heel jong. Ze woont niet echt in de buurt, maar wel voldoende dichtbij om bestellingen op te komen halen. Zij kocht regelmatig speelmateriaal, en ik kwam haar geregeld bij de BOSK tegen. Altijd gezellig.

Mijn webshop begon bekender te worden, onze dochter begon te lopen, haar zoon kreeg een rolstoel.

Door de jaren heen bleef ze speelmateriaal bestellen, snoezelmateriaal voor haar spastische zoon, maar ook ander leuk speelmateriaal dat motorisch steeds uitdagender werd. Ik ken haar zoon niet heel goed, maar op een gegeven moment kon ik mij niet meer voorstellen dat hij met dit speelgoed overweg kon. Wij kwamen erover in gesprek. Ze vertelde dat ze ervoor zorgt dat er interessant en niet-alledaags speelgoed in huis is voor als er kinderen van vrienden mee op bezoek komen. Die verheugen zich op nieuwe uitdagingen en haar zoon geniet dan van het plezier om zich heen.

Ook haar andere dochter geniet met haar schoolvriendinnetjes elke dag van het extra leuke speelgoed!

Tanja Damhof-Wohlsperger

About Tanja Damhof-Wohlsperger

Geboren 1975 in Zuid-Duitsland. Voor de liefde naar Nederland gekomen. Samen ouders van Jessica (2002), Tom (2007), Rick (2007) en Kimberly (2007). Tweetalig opvoeden. Webshop eigenaar (Toys42hands is mijn vijfde kindje). Houdt van zon, zomer en tuinieren (lekker zwarte aarde onder de vingernagels). Pdd-nos is kind aan huis. Knutselen in alle vormen en kleuren (geniet ervan hoe de kinderen het oppakken en hun eigen draai eraan geven). Theedrinker. Probeert weer te lezen (sinds de geboorte van de drieling niet meer aan toe gekomen) en duikt dan helemaal in de verhalen in (aanrader: Buntschatten und Fledermäuse von Axel Brauns). Dyslexie in de familie. Geniet van de wekelijkse bodybalans les bij Jeffrey. Staat graag in de keuken om te bakken en te koken en geniet er dan van om samen te eten. Vindt uit eten gaan heerlijk, gebeurt niet vaak genoeg. Doe maar normaal mentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *