Ervaring waskrijtjes van Ooly links- en rechtshandig

Deze krijtjes zijn geschikt voor links en rechts staat erop de verpakking. We proberen dat natuurlijk uit!

Op veel verschillende manier vast houden

Ze hebben een vrij grote vorm, zeker voor kleuterhanden.
Je kunt ze inderdaad op veel verschillende manieren vasthouden, de vorm van de lepel geeft veel variatie.De vorm en grootte lokt niet uit tot een goede driepuntsgreep, niet voor links of rechts. Dan kun je beter een krijtje met kleine diameter kiezen.

Manipulatie in de hand

Echter deze krijtjes zorgen wel voor manipulatie in de hand. Een kind gaat ontdekken wat vind ik fijn kleuren, hoe moet ik hem vasthouden. De krijtjes hebben geen scherpe punt, dus het kind moet zelf bekijken hoe hij een dunnen of dikke lijn voor elkaar krijgt. Voldoende variatie-mogelijkheden!

Eigenschappen

Ze hebben mooie heldere kleuren, geven niet af in de hand.
De kleurafgifte op papier is wel fel van kleur en gaat vrij makkelijk. Dus geeft snel een mooi resultaat.

waskrijtjes zijn in de webshop te bestellen voor 9,50euro

 

 

 

 

 

Angela heeft nog meer waskrijtjes getest en vergelijken, lees hier haar andere blogpostes

Angela Rozema-van Koeveringe

About Angela Rozema-van Koeveringe

Ik ben Angela Rozema- van Koeveringe, een ergotherapeut gespecialiseerd in kinderen en jongvolwassenen tot ongeveer 20 jaar. In mijn eerstelijnspraktijk in Leeuwarden behandel ik uitsluitend deze doelgroep. Naast behandeling en begeleiding verzorg ik ook veel cursussen, ouderavonden en workshops voor onderwijs en ouders. Daarnaast ben ik moeder van 2 mooie meiden van 7 en 3 jaar. Zowel thuis als in mijn praktijk ben ik dus vaak met spel en spelen bezig. Ik zie spelen als de belangrijkste activiteit voor kinderen in de breedste zin van het woord; van knutselen, ontdekken, bouwen, graven, voelen enz. enz. Toys42hands is hierbij voor mij een schatkamer! Niet alleen vanwege het aanbod, maar ook vanwege de inspirerende manier van aanbieden en het geven van tips bij de materialen. Via dit blog wil ik daar graag een bijdrage aan leveren. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *