Ervaring met waskrijtdruppels

Totale greep

Deze krijtjes in druppelvorm zijn vrij groot. Voor een kleuterhand lokken ze vooral een totale greep uit. Als dit je doel is, werkt het erg goed.Kinderen kleuren mooi met hun pols in de goede stand gedraaid met deze krijtjes. Echter als je een fijnere rijpere greep wilt uitlokken, werkt dit een beetje tegen.

Ideaal voor kinderen met beperking

Voor kinderen met een beperking in de fijne motoriek zullen ze goed werken en zorgen voor een mooi tekenresultaat.

Eigenschappen

De krijtjes geven gemakkelijk kleur af.
Het zijn 4 heldere, primaire kleuren. Ze geven niet af in de hand.
De was is hard zodat de krijtjes lang mee zullen gaan.

 

 

Waskrijtjes bestellen in de webshop: 4 stuks 8,50euro

 

Conclusie

En eigenlijk de overall conclusie is: ze hebben allemaal hun voor en tegens! Dus variëren is voor de grootste doelgroep de truc!
Lees dus ook mijn blog over waskrijtmuizen

 

Angela Rozema-van Koeveringe

About Angela Rozema-van Koeveringe

Ik ben Angela Rozema- van Koeveringe, een ergotherapeut gespecialiseerd in kinderen en jongvolwassenen tot ongeveer 20 jaar. In mijn eerstelijnspraktijk in Leeuwarden behandel ik uitsluitend deze doelgroep. Naast behandeling en begeleiding verzorg ik ook veel cursussen, ouderavonden en workshops voor onderwijs en ouders. Daarnaast ben ik moeder van 2 mooie meiden van 7 en 3 jaar. Zowel thuis als in mijn praktijk ben ik dus vaak met spel en spelen bezig. Ik zie spelen als de belangrijkste activiteit voor kinderen in de breedste zin van het woord; van knutselen, ontdekken, bouwen, graven, voelen enz. enz. Toys42hands is hierbij voor mij een schatkamer! Niet alleen vanwege het aanbod, maar ook vanwege de inspirerende manier van aanbieden en het geven van tips bij de materialen. Via dit blog wil ik daar graag een bijdrage aan leveren. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *