Reflectorband recht trekken met twee handen

Vorig jaar kwam mijn schoonvader een keer met vier reflectorbanden voor ons kids. Had hij in de winkelstraat als reclame gekregen. Super leuk. Ons kids waren er dagen lang mee zoet.

reflektorband Collage

Hoe hard moet je tikken dat hij oprolt? Doet het pijn? Dat kun je prima eerst bij je zelf voorzichtig opbouwen. Dan doe je het om een stok en kun je kijk haard slaan. Is dat voor iedereen het zelfde? Is het anders als je kleren aan hebt of op je blote arm? Een dun tshirt of een dikke spijkerbroek, maakt dat nog verschil? Om wat kan hij allemaal rollen? Zachte knuffeldier of harde stok, wat gaat beter?

reflektorband3

Ik was onder de indruk van wat ze op sensomotorisch gebied allemaal te ontdekken wisten met zo een klein dingetje. 8 jaar is een ontdekker leeftijd, dat kon ik heel goed merken.

reflektorband1 Collage

Maar het was een paar dagen later dat het kwartje bij mij viel dat dit in het assortiment van Toys42hands moet. Ons oudste, inmiddels 13 jaar was buiten met ons buurjongetje van 2 aan het spelen. Een kind van 2 kun je  verrassen, heerlijk! Hij was dus helemaal in de ban van dit kleine ding dat van een strakke stok oprolt in een slakje. Nog een keer, nog een keer, nog een keer, wel 100 keer, en elke keer weer net zo verrast als bij de eerst keer.

reflektorband2Collage

Maar zodra het opgerold was, gaaf hij het terug aan zijn grote vriendin die het weer recht maakte voor hem. Dat is dus motorisch best een tweehandige uitdaging! Dat lukte hem nog niet, en ons dochter met hemiparse wel! En omdat die kleine joch het zo leuk vond heeft ze het wel 100 keer gedaan.

Helaas kan ik met het reflectorband geen 2 jarige meeleveren, maar misschien heb je zo eentje wel ergens in de buurt rondlopen.

jtoys-reflectorbanden-2-stuksReflectorbanden te bestellen in de webshop

Tanja Damhof-Wohlsperger

About Tanja Damhof-Wohlsperger

Geboren 1975 in Zuid-Duitsland. Voor de liefde naar Nederland gekomen. Samen ouders van Jessica (2002), Tom (2007), Rick (2007) en Kimberly (2007). Tweetalig opvoeden. Webshop eigenaar (Toys42hands is mijn vijfde kindje). Houdt van zon, zomer en tuinieren (lekker zwarte aarde onder de vingernagels). Pdd-nos is kind aan huis. Knutselen in alle vormen en kleuren (geniet ervan hoe de kinderen het oppakken en hun eigen draai eraan geven). Theedrinker. Probeert weer te lezen (sinds de geboorte van de drieling niet meer aan toe gekomen) en duikt dan helemaal in de verhalen in (aanrader: Buntschatten und Fledermäuse von Axel Brauns). Dyslexie in de familie. Geniet van de wekelijkse bodybalans les bij Jeffrey. Staat graag in de keuken om te bakken en te koken en geniet er dan van om samen te eten. Vindt uit eten gaan heerlijk, gebeurt niet vaak genoeg. Doe maar normaal mentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *